Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Έρχεται το #FarmingtheFuture σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
[Thestival]: Έρχεται το #FarmingtheFuture σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

[Thestival]: Έρχεται το #FarmingtheFuture σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η Πρεσβεία των Η.Π.Α. σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ολλανδίας διοργανώνουν μια σειρά από εκδηλώσεις με θέμα τη νεοφυή επιχειρηματικότητα στον τομέα της Αγρο-τεχνολογίας και των Τροφίμων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

Υπό τον τίτλο #FarmingtheFuture οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν μέρος του εορτασμού της Παγκόσμια Διάσκεψη για την Επιχειρηματικότητα, που διοργανώνεται στη Χάγη, 4-5 Ιουνίου 2019 (Global Entrepreneurship Summit www.ges2019.org).

Στις 14 Μαΐου στις 6:00 μ.μ., στην Αθήνα, θα διεξαχθεί ο δημοφιλής pitching διαγωνισμός για startups “The Squeeze” του Orange Grove, του διεθνούς startup incubator της Ολλανδικής Πρεσβείας. Στη σκηνή του Orange Grove θα ανέβουν οκτώ startups από τον χώρο της αγροτεχνολογίας για να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε ένα διακεκριμένο πάνελ κριτών από τις Η.Π.Α., την Ολλανδία και την Ελλάδα.

Τo διεθνές πάνελ κριτών αποτελούν οι:

- Alphons van Broekhoven, Director at Reggeborgh (Ολλανδία)
- Amu Fowler, Managing Director at ViveDC (Η.Π.Α.)
- Arjan de Jong, Specialist Lead Data & Analytics at Vattenfall (Ολλανδία)
- Μαρίσα Αντωνοπούλου, Business Development Manager του Action Finance Initiative (Ελλάδα)

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Ολλανδός δημοσιογράφος Τεχνολογίας και Καινοτομίας, και startup μέντορας με έδρα το Τελ Αβίβ, Jan Franke.

Στο Orange Stories, oι κριτές θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού και θα αποκαλύψουν τα μυστικά της επιτυχημένης πορείας τους μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες, μια ημέρα πριν, στις 13 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. Οι επιχειρηματίες μπορούν να το παρακολουθήσουν, να γνωρίσουν τους κριτές και να τους θέσουν ερωτήματα.

Τόσο ο διαγωνισμός “The Squeeze” όσο και η εκδήλωση Orange Stories είναι ανοιχτοί προς το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!