Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Έρχεται η 3η γιορτή στο 5ο Γυμνάσιο της Κριεζώτου
[Thestival]: Έρχεται η 3η γιορτή στο 5ο Γυμνάσιο της Κριεζώτου

[Thestival]: Έρχεται η 3η γιορτή στο 5ο Γυμνάσιο της Κριεζώτου

Την γιορτή γειτονιάς στο 5ο Γυμνάσιο της Κριεζώτου διοργανώνουν και φέτος ο Σύλλογος Αποφοίτων του 5ου Γυμνασίου –Λυκείου Θεσσαλονίκης και η Ε’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου και του 5ου Λυκείου, τις διευθύνσεις και τους Συλλόγους Διδασκόντων των δύο σχολείων, τους μαθητές και τους κατοίκους της γειτονιάς.

Η γιορτή αυτή θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 18:30 μμ, στο πάρκο της Μουσικής στη Νέα Παραλία, απέναντι από την Γενική Κλινική. Θα στρωθούν τραπέζια, όπου οι χορηγοί θα προσφέρουν τα φαγητά και τα ποτά τους. Ο μαθητής του λυκείου και καταξιωμένος βιολονίστας Ηλίας Ναχμίας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η χορωδία ‘’Λεχρίτες Θεσσαλονίκης’’, η χορωδία του ΤΕΕ/ΤΚΜ των μηχανικών και το ρεμπέτικο μουσικό σχήμα ‘’Σταλαγμίτες’’ θα πλαισιώσουν την εκδήλωση!

Θα υπάρξει επίσης έκθεση φωτογραφίας του μαθητή Γιάννη Γιασάρη και προβολή ταινιών από φωτογραφίες των σχολικών ετών 1959, 1969, 1979, 1989.

Το 5ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο είναι η συνέχεια του θρυλικού Ε’ Γυμνασίου Αρρένων, ενός από τα πιο ιστορικά σχολεία της πόλης. Η επιτυχημένη πορεία των σχολείων βασίζεται και στην παράδοση, που δημιουργήθηκε στην διάρκεια των 80 και πλέον ετών λειτουργίας του. Μια παράδοση, που προήλθε από το μεράκι των διευθυντών, την προσπάθεια των καθηγητών, τον κόπο των μαθητών και το όραμα των οικογενειών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!