Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Εκδηλώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS
[Thestival]: Εκδηλώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS

[Thestival]: Εκδηλώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS

Ποικίλες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 1 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, η οποία τιμά την Παγκόσμια Ημέρα AIDS ενημερώνοντας το κοινό σχετικά με τον ιό του HIV με το σύνθημα «Ενημερώσου – Προφυλάξου – Στήριξε- Αγκάλιασε – Εξετάσου».

Η ενημερωτική παρέμβαση υλοποιείται στην πλατεία Αριστοτέλους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τη συλλογικότητα HOMOphonia Thessaloniki Pride, το Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», το «ThessCheckpoint» και το «Κέντρο Ζωής». Τις δράσεις στηρίζουν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους οι φοιτητές τους Τμήματος Νοσηλευτικής του Α.ΤΕ.Ι. Θεσσαλονίκης. Επίσης, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης έδωσε την δική της νότα αισιοδοξίας στη δράση αυτή.

Παράλληλα, στο Toms Flagship (Τσιμισκή 22) όλη τη μέρα μπορείτε να βρείτε μπισκοτάκια σε σχήμα καρδιάς, αλλά και στο σύμβολο της ενημέρωσης για τη νόσο, τα οποία έφτιαξε ειδικά για τη μέρα αυτή η food blogger Μελίνα Χατζηπαντελή (meli-soula) υλοποιώντας έτσι την ιδέα που είχε μαζί με τον δημοσιογράφο Ευθύμιο Σαββάκη ”Βουτήξετε Αγάπη στον καφέ σας”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!