Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Εγκαινιάστηκε το περίπτερο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας στην 82η ΔΕΘ
[Thestival]: Εγκαινιάστηκε το περίπτερο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας στην 82η ΔΕΘ

[Thestival]: Εγκαινιάστηκε το περίπτερο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας στην 82η ΔΕΘ

Με σύσσωμη την Αυτοδιοίκηση αλλά και πλήθος κόσμου τελέσθηκαν τα εγκαίνια του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

“Δεν υπάρχει συζήτηση ή συνέδριο για τη διαχείριση των απορριμμάτων χωρίς τη φράση «ο τρόπος που μια κοινωνία διαχειρίζεται τα απορρίμματά της δείχνει τον πολιτισμό της». Και έτσι είναι, δεν είναι μόνο η υγεία των κατοίκων μιας περιοχής αλλά και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η ίδια η βιωσιμότητα των ανθρώπινων κοινωνιών που εξαρτάται από το τι κάνουμε με τα απορρίμματα, κυρίως τα αστικά.

Εμείς ο ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας με μια ολοκληρωμένη στρατηγική διαχείρισης απορριμμάτων με έργα αναγκαία και αποτελεσματικά, δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα και αλλάζουμε εποχή για να προσεγγίσουμε στο άμεσο μέλλον τις Ευρωπαϊκές κατευθύνσεις. Προωθούμε παράλληλα με την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών και την εφαρμογή καλών πρακτικών διαχείρισης, την κοινωνική υπευθυνότητα ως βασικό πυλώνα μιας κοινωνίας που διαχειρίζεται τα απορρίμματα για να παράγει ανάπτυξη.

Ο σύγχρονος κόσμος προχωρεί σε μια Ευρώπη της Ανακύκλωσης και σε μια Κοινωνία Μηδενικών Αποβλήτων. Η καινοτομία στη διαχείριση των αποβλήτων , η αξιοποίηση της τεχνολογίας, ο οικολογικός σχεδιασμός και η βιομηχανική συμβίωση μπορούν να μας κατευθύνουν προς μια Κυκλική Οικονομία.

Αυτά τόνισε στην ομιλία του καθώς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του ΦΟΔΣΑ που με την γνώση τους και την εμπειρία τους βοηθούν τον φορέα να κάνει την αλλαγή στη διαχείριση των απορριμμάτων”, τόνισε πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Μιχάλης Γεράνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!