Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Δήμος Θέρμης: Διακοπές στην πόλη για ακόμη περισσότερα παιδιά
[Thestival]: Δήμος Θέρμης: Διακοπές στην πόλη για ακόμη περισσότερα παιδιά

[Thestival]: Δήμος Θέρμης: Διακοπές στην πόλη για ακόμη περισσότερα παιδιά

Ευχάριστα και δημιουργικά περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές 1500 περίπου παιδιά που συμμετέχουν στα θερινά προγράμματα του δήμου Θέρμης.

Με στόχο τη δημιουργική διέξοδο και την απασχόληση των παιδιών, που δεν έχουν τη δυνατότητα των διακοπών μετά το κλείσιμο των σχολείων, αλλά και τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονιών, η ΔΕΠΠΑΘ και τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής του δήμου Θέρμης υλοποιούν ένα πρόγραμμα “καλοκαιρινών διακοπών στην πόλη” που εκτείνεται σε όλο το δήμο θέρμης.

Πάνω από 860 παιδιά απόλαυσαν τα θαλάσσια μπάνια τους με την επίβλεψη έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής, παρουσία ναυαγοσώστη και γιατρού σε κοντινές παραλίες με το πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα” της ΔΕΠΠΑΘ. Τις ημέρες της

Στα προγράμματα καλοκαιρινής φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης συμμετείχαν 550 περίπου παιδιά.

Σήμερα ολοκληρώνονται τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και καλοκαιρινής φύλαξης τα προγράμματα που διοργάνωσαν φέτος τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής στο Ν. Ρύσιο, τον Τρίλοφο και τα Βασιλικά, ενώ στη Θέρμη το πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι την 31 Αυγούστου 2019.

Επίσης, σήμερα ολοκληρώνονται και τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης που υλοποίησε η ΔΕΠΠΑΘ στο Τριάδι, τη Ν.Ραιδεστό, το Ν.Ρύσιο και τον Τρίλοφο.
Για άλλη μια χρονιά, φέτος, τα παιδιά ήρθαν ακόμη περισσότερο σε επαφή με το καλό παιδικό βιβλίο, μέσα από τις δράσεις φιλαναγνωσίας και εξερεύνησης “Για Φαντάσου” που διοργανώνει η ΔΕΠΠΑΘ μέσω της δημοτικής βιβλιοθήκης σε όλο το δήμο Θέρμης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!