Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Συνδυάζω και μετακινούμαι με φαντασία
[Thestival]: Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Συνδυάζω και μετακινούμαι με φαντασία

[Thestival]: Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Συνδυάζω και μετακινούμαι με φαντασία

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα: την Πολυτροπικότητα στη μετακίνηση, που διοργανώνεται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει προγραμματίσει δράσεις με τίτλο: «Συνδυάζω, μετακινούμαι με φαντασία».

“Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε, είτε με το ποδήλατό σας είτε χωρίς, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 18:00-21:00 σε τμήμα της κεντρικής οδού Χαλκίδη, ξεκινώντας από την πλατεία Επταλόφου. Οι εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν δράσεις όπως: ποδηλατοπορεία, παρέλαση κρουστών, παιχνίδια, ζωγραφική για παιδιά, θεατρική παράσταση δρόμου, πίστα ποδηλατικών δοκιμασιών, γνωριμία με το ηλεκτρικό ποδήλατο κ.ά.

Στις 18.30 θα ξεκινήσει η ποδηλατοπορεία μας και θα συνεχιστεί με ασφάλεια στην πόλη με σημείο έναρξης και τερματισμού την πλατεία Επταλόφου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη συμβολή των οδών Λεωφ. Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου θα υπάρξει συνάντηση με τις αντίστοιχες Ποδηλατοπορείες των Δήμων Παύλου Μελά και Κορδελιού Ευόσμου.

Επίσης σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μια ακόμη δράση μας με τίτλο: «Πρόκληση Κοινωνικής Ποδηλασίας» (Social Biking Challenge) και στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Κοινωνικής Ποδηλασίας «Thessaloniki WEST» που διοργανώνουμε από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τους Δήμους Παύλου – Μελά, Κορδελιού – Ευόσμου και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Παίρνουμε το ποδήλατό μας, συγκεντρώνουμε πόντους – χιλιόμετρα, αυξάνουμε τις πιθανότητες να είμαστε νικητές του διαγωνισμού!

Ποδηλατούμε σε 3 φάσεις: 1η φάση, 16-22 Σεπτ. σε ομάδες των 4 ατόμων, 2η φάση, 23-29 Σεπτ ατομικά και 3η φάση 30 Σεπτ-6 Οκτ. σε ζεύγη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!