Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Διανομή τροφίμων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τους δήμους Καλαμαριάς και Θέρμης
[Thestival]: Διανομή τροφίμων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τους δήμους Καλαμαριάς και Θέρμης

[Thestival]: Διανομή τροφίμων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τους δήμους Καλαμαριάς και Θέρμης

Τρόφιμα θα διανείμει ο δήμος Καλαμαριάς, αλλά και ο δήμος Θέρμης, στους δικαιούχους, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Όσον αφορά, στον δήμο Καλαμαριάς, η διανομή θα περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου, είδη μαναβικής και κοτόπουλο και θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Όπως επισημαίνεται, προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 08:00 έως τις 14:00, στον χώρο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων Αμισού και Ι. Παπανικόλα 18.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής. Δικαιούχος είναι αυτός που έχει κάνει την αίτηση. Μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και των δύο. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής. Όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή.

Παράλληλα, μεθαύριο, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, ο δήμος Θέρμης θα διανείμει τρόφιμα στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, από τις 09:30 έως τις 13:30 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Στενημάχου 16).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!