Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Aστυνομικοί της Τροχαίας Κατερίνης έμαθαν σε μικρά παιδιά πως να κάνουν σωστά ποδήλατο
[Thestival]: Aστυνομικοί της Τροχαίας Κατερίνης έμαθαν σε μικρά παιδιά πως να κάνουν σωστά ποδήλατο

[Thestival]: Aστυνομικοί της Τροχαίας Κατερίνης έμαθαν σε μικρά παιδιά πως να κάνουν σωστά ποδήλατο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μία ενημερωτική δράση πάνω σε ζητήματα σωστής κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, που έγινε την Κυριακή στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και μέλη του συλλόγου «Ποδηλατική απόδραση Πιερίας» και της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

Στόχος της δράσης ήταν η εκπαίδευση των παιδιών στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και στην ορθή αναγνώριση των σημάτων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και η ενημέρωση των ενηλίκων που παρακολούθησαν την εκδήλωση, πάνω σε θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ποδήλατα σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε φωτογραφική έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα και τις συνέπειες τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!