Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Αρχίζουν σήμερα στο Δ. Νεάπολης-Συκεών τα μαθήματα υποβρύχιας κολύμβησης
[Thestival]: Αρχίζουν σήμερα στο Δ. Νεάπολης-Συκεών τα μαθήματα υποβρύχιας κολύμβησης

[Thestival]: Αρχίζουν σήμερα στο Δ. Νεάπολης-Συκεών τα μαθήματα υποβρύχιας κολύμβησης

Με φόντο το πράσινο του περιαστικού δάσους Σέι-Σου στην υπερσύγχρονη πιστοποιημένη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών, ξεκινά, σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου, το φιλόδοξο πρόγραμμα υποβρύχιας κολύμβησης με την ονομασία «Πρόγραμμα Καταδυτικής Εμπειρίας SSI Try Scuba».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) υλοποιούν φέτος πιλοτικά με στόχο να προσφέρουν την ευκαιρία γνωριμίας και εξοικείωσης με την υποβρύχια κολύμβηση, με τους υπεύθυνους του προγράμματος, μάλιστα, να υπόσχονται στους συμμετέχοντες ότι αυτή η πρωτόγνωρη κολυμβητική εμπειρία θα τους συνεπάρει.

Οι συμμετοχές για αύριο ανέρχονται σε 22 με τρία γκρουπ των 6-8 ατόμων, ήδη εγγεγραμμένοι αθλούμενοι του Κολυμβητηρίου Συκεών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν υποβρύχια κολύμβηση με ασφάλεια, υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών από την Σχολή Κατάδυσης NGUE-Northern Greece Underwater Explorers. Η όλη δραστηριότητα θα ξεκινήσει στη 1:30 μ.μ. και προβλέπει δύο εκπαιδευτικούς κύκλους διάρκειας 90 λεπτών ανά γκρουπ, που περιλαμβάνουν εκπαίδευση για τη χρήση καταδυτικού εξοπλισμού, κ.ά., ενώ θα διαρκέσει έως τις 6:30 μ.μ.

Το πρόγραμμα θα επαναληφθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών (πληροφορίες στο τηλ. 2310.200327).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!