Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το επετειακό 50ο ράλλυ ΔΕΘ
[Thestival]: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το επετειακό 50ο ράλλυ ΔΕΘ

[Thestival]: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το επετειακό 50ο ράλλυ ΔΕΘ

Με το ενδιαφέρον να αυξάνεται ημέρα με την ημέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκης.

Σε μια γεμάτη αίθουσα από εκπροσώπους του ειδικού τύπου και όχι μόνο, την συνέντευξη προλόγισε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. κ. Σταύρος Μαράτος κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή του αγώνα από το 1966 έως και σήμερα.

Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, Υφυπουργός Εσωτερικών, επεσήμανε τις θετικές επιπτώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην κοινωνία αλλά και τα ευεργετήματα που απορρέουν από αυτόν σε θέματα κατασκευής και ασφάλειας των αυτοκινήτων της καθημερινότητας.
Ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. – Helexpo, ένθερμος υποστηρικτής, φίλος και οπαδός του αγώνα, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την αμέριστη βοήθεια και την αφοσίωση της Δ.Ε.Θ. – Helexpo στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Επιπροσθέτως ανέφερε το Λεύκωμα που αφορά στις 50 διοργανώσεις Ράλλυ Δ.Ε.Θ. μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του όταν μίλησε για τον εκλιπόντα πρόεδρο του Α.Ο.Θ. Αντώνη Παρταλιό.

Ο κ. Federico Regola, Γενικός Διευθυντής της Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, μίλησε για τα 17 χρόνια που το Φυσικό Αέριο διευκολύνει την καθημερινότητά μας παρέχοντας σε όλους φθηνή και καθαρή ενέργεια. Ιταλικής καταγωγής ο κ. Regola δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην παρομοίωση της επετείου των 70 χρόνων Ferrari με την χρυσή 50η επέτειο του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. συμπληρώνοντας πως η εμπλοκή της εταιρίας ως υποστηρικτής έχει μεταξύ άλλων και τον χαρακτήρα της αμφίδρομης σχέσης που θέλει να εδραιώσει με τον κόσμο, την πόλη και τους φορείς της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!