Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Από σήμερα οι εγγραφές για το πρόγραμμα “Παιδί & Θάλασσα” του δήμου Νεάπολης- Συκεών
[Thestival]: Από σήμερα οι εγγραφές για το πρόγραμμα “Παιδί & Θάλασσα” του δήμου Νεάπολης- Συκεών

[Thestival]: Από σήμερα οι εγγραφές για το πρόγραμμα “Παιδί & Θάλασσα” του δήμου Νεάπολης- Συκεών

Το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης «Παιδί και θάλασσα» υλοποιούν και φέτος το καλοκαίρι ο δήμος Νεάπολης- Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ), τις εγγραφές να ξεκινούν από σήμερα 31 Μαΐου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-14 χρόνων (ετ. γεν. 2005 έως 2013) και πραγματοποιείται στα Μυκονιάτικα Χαλκιδικής.

Αυτό θα διαρκέσει από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, εκτός Σαββατοκύριακων.

Στόχος του δήμου είναι να προσφέρει ποικιλία εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στα παιδιά, καθώς και να παρέχει ουσιαστική στήριξη στους εργαζόμενους γονείς.

Τα παιδιά, έχοντας δίπλα τους έμπειρους εκπαιδευτές Φυσικής Αγωγής, θα μετακινούνται καθημερινά με λεωφορεία που διαθέτει ο δήμος.

Ως σημεία αναχώρησης έχουν οριστεί το δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών και ο Ι.Ν. Αγ. Αγ. Χριστοφόρου και Αγ. Χαραλάμπους (Συκιές), ενώ την πρώτη μέρα κάθε περιόδου το σημείο αναχώρησης είναι οι στάσεις στη Νεάπολη (είσοδος Γυμναστηρίου Στρεμπενιώτη), στα Πεύκα (δημοτικό Κατάστημα Πεύκων) και στον Αγ. Παύλο (Ι.Ν. Αγίου Παύλου και Παλιό Τέρμα-Στάση 23).

Οι αναχωρήσεις θα γίνονται στις 8:15 το πρωί και η επιστροφή στη 1 μετά το μεσημέρι, αφού τα παιδιά θα έχουν χαρεί το μπάνιο τους και το παιχνίδι στην άμμο.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους, και συγκεκριμένα:
• Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 18.6-28.6.2019
• Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1.7-12.7.2019

Οι εγγραφές για την Α΄ περίοδο θα γίνονται από αύριο, Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, ενώ οι εγγραφές για την Β΄ περίοδο θα γίνονται από 14.6-26.6.2019
Απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής είναι η προσκόμιση ιατρική βεβαίωση (υποχρεωτικά), ακόμα και φωτοτυπία της βεβαίωσης που προσκομίστηκε στο σχολείο αρκεί να είναι σε ισχύ (ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!