Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Άνοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ Πηνειού 2019
[Thestival]: Άνοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ Πηνειού 2019

[Thestival]: Άνοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ Πηνειού 2019

Άνοιξε τις πύλες του σήμερα το «Φεστιβάλ Πηνειού» που διοργανώνει ο δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών στην κοίτη του ποταμού στη Λάρισα. Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό γεγονός που ξεκίνησε πριν χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα προκειμένου να αναδειχθούν τα έργα διαμόρφωσης της κοίτης και να ενταχθεί το ποτάμι στη ζωή της πόλης.

Κατά τη διάρκειά του κάθε χρόνο, εξέχουσα θέση έχουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες με επίκεντρο το ποτάμι, καθώς και διάφορες άλλες δράσεις, αλλά και εκθέσεις εικαστικών.

Η Κεντρική Σκηνή θα ανοίξει στις 9 μ.μ. με το συγκρότημα Mr. Highway Band για να ακολουθήσουν οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies

Όσον αφορά στο μουσικό κομμάτι, στη Β’ Σκηνή οι ράπερ Sadomas και 12ος Πίθηκος, θα δώσουν το παρόν, διασκεδάζοντας τη νεολαία, ενώ παράλληλα, στη Γ΄Σκηνή τρεις νέες τραγουδίστριες η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is θα κάνουν αφιέρωμα στον Leonard Coen.

Η διάρκειά του φεστιβάλ είναι τέσσερις ημέρες, ενώ περιλαμβάνεται η 21η Ιουνίου που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, πολιτιστικό γεγονός ευρείας εμβέλειας, με την είσοδο στο κοινό να είναι ελεύθερη σε όλα τα δρώμενα του Φεστιβάλ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!