Τρίτη, 30 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Αναγόρευση του Thomas J. Walsh σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ
[Thestival]: Αναγόρευση του Thomas J. Walsh σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ

[Thestival]: Αναγόρευση του Thomas J. Walsh σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ

Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο Καθηγητής Παθολογίας, Παιδιατρικής, Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας και Διευθυντής του Προγράμματος Λοιμώξεων στην Ογκολογία/Μεταμοσχεύσεις, στο Weill Cornell University Medical Center της Νέας Υόρκης, Thomas J. Walsh.

Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Το πρόγραμμα της τελετής είναι το εξής:

Προσφώνηση από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Γεώργιο Καρακιουλάκη

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Περικλή Α. Μήτκα

Προσφώνηση από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αλέξανδρο Γαρύφαλλο

Έπαινος του Τιμώμενου από τον Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής, Εμμανουήλ Ροηλίδη

Τελετή Αναγόρευσης

Αντιφώνηση και ομιλία από τον τιμώμενο, με θέμα: «Meeting the Challenges of Emerging Fungal Pathogens through Translational Research from Laboratory to Patient Care»

ΣύντομοΒιογραφικόΤιμώμενου

Ο Δρ. Thomas Walsh είναι Kαθηγητής Παθολογίας, Παιδιατρικής, Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, Ιδρυτής και Διευθυντής του Προγράμματος Λοιμώξεων στις Μεταμοσχεύσεις και την Ογκολογία, καθώς και Διευθυντής του Εργαστηρίου Μεταφραστικής Έρευνας Λοιμώξεων του Weill Cornell Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. Απέκτησε δίπλωμα ειδικότητας στην Παθολογία, Λοιμωξιολογία και Ογκολογία. Εξειδικεύθηκε στη λοιμωξιολογία, αντιμικροβιακή φαρμακολογία, ιατρική μυκητολογία, παθολογική ανατομία και ογκολογία στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, στο Πανεπιστήμιο του Maryland και στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!