Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: 30 χρόνια Ορφέας Περίδης στο Block 33
[Thestival]: 30 χρόνια Ορφέας Περίδης στο Block 33

[Thestival]: 30 χρόνια Ορφέας Περίδης στο Block 33

Ο Ορφέας Περίδης γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία και τις μουσικές σκηνές και μας καλεί σε μία ιδιαίτερη γιορτή στο Block 33, έναν χώρο φιλόξενο και οικείο του, στον οποίο έχει δώσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια τα διαπιστευτήρια του ταλέντου του.

To Σάββατο 14 Μαρτίου ο Ορφέας Περίδης με τους μουσικούς του και με καλεσμένο έκπληξη τον Φώτη Σιώτα θα παρουσιάσει τραγούδια σταθμούς από τη δισκογραφία των τριάντα χρόνων που έχει συμπληρώσει.

Το συγκεκριμένο Σάββατο του Μαρτίου το κοινό της Θεσσαλονίκης θα παρακολουθήσει μια βραδιά αφιερωμένη στον πιο σημαντικό μελωδό της γενιάς του και θα «αντηχούν» από τα τραγούδια του. Τραγούδια «αδικημένα», αγαπημένα του κοινού, που ακούγονται όμως σπάνια στις ζωντανές εμφανίσεις του Ορφέα Περίδη, θα βρουν τη θέση που τους αρμόζει στο πρόγραμμα του Block 33, δίνοντας ξεχωριστό τόνο σε κάθε μία από τις παραστάσεις.

Τραγούδια που αντικατοπτρίζουν το χάρισμα, αλλά και την καλλιτεχνική συνέπεια του τραγουδοποιού προς το κοινό και εκφράζουν μια ολόκληρη εποχή, που διατηρεί τις εικόνες τις νεανικές και παράξενα όμορφες μέσα από τον ποιητικό και αντισυμβατικό κόσμο του Ορφέα Περίδη, που ενώ μετρά 30 χρόνια δημοσιότητας παραμένει συναισθηματικά άφθαρτος.

Ο Ορφέας Περίδης είναι ένας ανεξερεύνητος κόσμος, προσβάσιμος μόνο σε εκείνους που τον αγαπούν αληθινά. Τα τραγούδια του είναι ο τρόπος του να επικοινωνεί με εμάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!