Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Το 2o Music Showcase of Greece έρχεται στη Θεσσαλονίκη
[Thestival]: Το 2o Music Showcase of Greece έρχεται στη Θεσσαλονίκη

[Thestival]: Το 2o Music Showcase of Greece έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Το Music Showcase of Greece επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη και ανεβάζει τους ανερχόμενους καλλιτέχνες στις ιστορικότερες μουσικές σκηνές της πόλης!

Ένα μουσικό marketplace που συστήνει τον σύγχρονο ελληνικό μουσικό ήχο στο διεθνές ακροατήριο, ενώ δίνει την ευκαιρία στους μεγαλύτερους μουσικούς παραγωγούς να ανακαλύψουν δημιουργικούς Έλληνες καλλιτέχνες της pop, rock, indie, jazz, world, electronica μουσικής και να συνεργαστούν μαζί τους στα πιο επιδραστικά διεθνή μουσικά φεστιβάλ.

Μετά από την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση του 2018, το 2ο Music Showcase Greece επιστρέφει φέτος με ένα πενθήμερο στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενεί νέους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα για να συστήσουν το έργο τους στη διεθνή μουσική βιομηχανία. Στο #MSG1 παρουσίασαν τη δουλειά τους 20 ελληνικές μπάντες σε περισσότερους από 3000 θεατές, αλλά και 35 καλεσμένους από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ισραήλ, τη Σουηδία, την Ολλανδία, τη Λετονία, την Πορτογαλία και τη Δανία. Η περσινή διοργάνωση δημιούργησε συνεργασίες στο εξωτερικό για αρκετές από τις μπάντες που συμμετείχαν, ενώ ανέδειξε νέα μουσικά ταλέντα, αποδεικνύοντας ότι το #MSG είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ. Είναι ένα μουσικό marketplace που φέρνει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος: τη μουσική. Οι συμμετέχοντες Έλληνες μουσικοί καλούνται να παρουσιάσουν on stage τη δουλειά τους, έχοντας συγκεκριμένο χρόνο στη διάθεσή τους μπροστά στο διεθνές ακροατήριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!