Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: To 1o Φεστιβάλ Κωμωδίας έρχεται στον Μάιο στη Θεσσαλονίκη
[Thestival]: To 1o Φεστιβάλ Κωμωδίας έρχεται στον Μάιο στη Θεσσαλονίκη

[Thestival]: To 1o Φεστιβάλ Κωμωδίας έρχεται στον Μάιο στη Θεσσαλονίκη

Τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας σχεδιάζει για το διάστημα από 18 έως 20 Μαΐου, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στόχος του, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι η συνολική προώθηση της τέχνης της κωµωδίας στη Θεσσαλονίκη και όλων των εκφάνσεών της, η περαιτέρω εξοικείωση του κοινού, αλλά και η δηµιουργία των προϋποθέσεων, ώστε το Φεστιβάλ να εξελιχθεί σε σταθερό θεσµό της πολιτιστικής ζωής της πόλης.

Για την πραγματοποίηση έχουν επιλεχτεί εξωτερικοί χώροι του ιστορικού κέντρου, όπως τα δημοτικά θέατρα Άνετον και Κήπου και το εξωτερικό αµφιθέατρο του δηµαρχιακού μεγάρου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν αυτό το είδος τέχνης.

Το Φεστιβάλ θα αποτελεί συνδιοργάνωση του κεντρικού δήμου με εταιρία παροχής υπηρεσιών παραγωγής θεατρικών και λοιπών δημοσίων θεαμάτων, η οποία θα έχει την ευθύνη για την παραγωγή των εκδηλώσεων.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους θα είναι δωρεάν, ενώ οι εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους θα είναι έναντι εισιτηρίου. Το θέμα της διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!