Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Xerox: Ενισχύει την παραγωγικότητα με νέα πολυλειτουργικά μηχανήματα
[Techgear]: Xerox: Ενισχύει την παραγωγικότητα με νέα πολυλειτουργικά μηχανήματα

[Techgear]: Xerox: Ενισχύει την παραγωγικότητα με νέα πολυλειτουργικά μηχανήματα

(Δ.Τ.)

Σε ένα μικρό γραφείο, η πτώση της παραγωγικότητας μπορεί να ξεκινήσει με ένα μηχάνημα ή μια διαδικασία που κανένας δεν ξέρει ακριβώς πώς να διαχειριστεί. Είτε αφορά προβλήματα σύνδεσης, μικρές ταχύτητες εκτύπωσης, φτωχή ποιότητα εικόνας ή πολύπλοκα στησίματα, πριν το καταλάβει κανείς, η δουλειά σταματάει ξαφνικά.

Προκειμένου να βοηθήσει τις μεσαίου και μικρού μεγέθους επιχειρήσεις να αποφύγουν την οποιαδήποτε απώλεια η Xerox παρουσιάζει τους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFPs) Xerox WorkCentre 3335/3345 και Xerox Phaser 3330, μια σειρά ασπρόμαυρων εκτυπωτών που ο καθένας – ακόμα και κάποιος με ελάχιστες γνώσεις γύρω από την τεχνολογία – μπορεί να χρησιμοποιήσει στο γραφείο.

Η Tracey Koziol, Senior Vice President, Office & Solutions Business Group της Xerox, σχολίασε:

Οι νέοι εκτυπωτές καθιστούν εύκολο το να συνδεθεί κάποιος με κινητές συσκευές αλλά και να απλοποιήσει το αρχικό στήσιμο. Η εσωτερική Wi-Fi συνδεσιμότητα και η απλή ‘tap-to-pair’ σύνδεση με κινητές συσκευές, επιτρέπουν σε όσους εργάζονται εκτός γραφείου να συνδέσουν τα τηλέφωνα και τα tablet τους με τους εκτυπωτές για εύκολη, απομακρυσμένη εκτύπωση από οποιαδήποτε τοποθεσία. Χαρακτηριστικά που γλιτώνουν χρόνο, όπως ο οδηγός εγκατάστασης Wi-Fi και το ευρετήριο πάνω στη συσκευή, λύνουν άμεσα τυχόν απορίες, επιτρέποντας την πιο γρήγορη παράδοση των εγγράφων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!