Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Τρία νέα συστήματα Ήχου Υψηλής Ισχύος (High Power Audio) από τη Sony
[Techgear]: Τρία νέα συστήματα Ήχου Υψηλής Ισχύος (High Power Audio) από τη Sony

[Techgear]: Τρία νέα συστήματα Ήχου Υψηλής Ισχύος (High Power Audio) από τη Sony

(Δ.Τ.)

Η Sony κυκλοφορεί τρία νέα συστήματα Ήχου Υψηλής Ισχύος (High Power Audio), το MHC-V50D, SHAKE-X30D (φωτό) και το SHAKE-X70D, σχεδιασμένα για να μεταφέρουν ατμόσφαιρα πάρτι σε κάθε χώρο. Προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Smart High Power και του ηχείου Mica Cone, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα ήχου με υψηλή ένταση – οτιδήποτε και αν ακούτε.

Υπάρχουν πολλές λειτουργίες για πάρτι σε αυτά τα hi-fi συστήματα για να τις αναδείξετε σε μια μεγάλη σε διάρκεια νύχτα, όπως ο φωτισμός του πάρτι και η λειτουργία καραόκε, με Motion Control και DJ εφέ. Συγχρόνως, αυτές οι νέες προσθήκες στην αναπτυσσόμενη κατηγορία προϊόντων υψηλής ισχύος σας επιτρέπουν να γιορτάσετε ελεύθερα με τους καλεσμένους σας, συνδέοντας εύκολα το κινητό σας και πατώντας απλά play στην αγαπημένη σας λίστα τραγουδιών. Η ασύρματη ακρόαση μουσικής είναι εφικτή με την τεχνολογία Bluetooth και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ακούτε μέσω NFC.

Κρατήστε το πάρτι όλο τη νύχτα με το V50D

Μπορείτε πραγματικά να μπείτε στο πνεύμα του πάρτι με το MHC-V50D που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες, ενώ κάνετε και εξοικονόμηση χώρου. Με την τεχνολογία Smart High Power, που είναι σχεδιασμένη για να αυξήσει την ακουστική πίεση, πρόκειται να απολαύσετε το ισχυρό μπάσο από τον θάλαμο κόρνας και από μία διευρυμένη θύρα εξόδου που ενισχύει την πίεση για να μπορείτε πραγματικά να νιώσετε τον δυνατό ήχο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!