Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: SpotMini: Η νέα έκδοση του ρομπότ-σκύλου είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και για πρώτη φορά με χρώμα [Video]
[Techgear]: SpotMini: Η νέα έκδοση του ρομπότ-σκύλου είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και για πρώτη φορά με χρώμα [Video]

[Techgear]: SpotMini: Η νέα έκδοση του ρομπότ-σκύλου είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και για πρώτη φορά με χρώμα [Video]

Τι κι αν άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς τόσες φορές μέσα σε λίγα χρόνια, η Boston Dynamics (ανήκει πλέον στην ιαπωνική SoftBank ) συνεχίζει ακάθεκτη την εξέλιξη των ρομπότ της. Ένα από αυτά είναι και το ρομπότ-σκύλος SpotMini που μας είχε τραβήξει το ενδιαφέρον πέρυσι το καλοκαίρι.

Τότε είχαμε να κάνουμε με ένα ρομπότ για το σπίτι (βάρος 25kg, ύψος 60cm) εξολοκλήρου ηλεκτρικό, αθόρυβο και με αυτονομία 90 λεπτών με μία φόρτιση, το οποίο εκτός των άλλων μπορούσε να πλένει και τα πιάτα! Η δεύτερη γενιά, όμως, του SpotMini μοιάζει ακόμη πιο εξελιγμένη τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ομαλότητα και την πλαστικότητα των κινήσεων.

Η Boston Dynamics δημοσίευσε ένα preview video με το νεό SpotMini, απ’ όπου μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια που αναμένονται σύντομα. Είναι εμφανές ότι έχει αλλάξει ο σχεδιασμός, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε χρώμα μάλλον για να μην φαίνονται τόσο βγαλμένα από το “Terminator”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!