Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Η Samsung λανσάρει το Game Launcher 2.0 για ακόμα πιο άνετο gaming
[Techgear]: Η Samsung λανσάρει το Game Launcher 2.0 για ακόμα πιο άνετο gaming

[Techgear]: Η Samsung λανσάρει το Game Launcher 2.0 για ακόμα πιο άνετο gaming

(Δ.Τ.)

Το Game Launcher, η εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία πιο φιλική προς τον χρήστη ψυχαγωγική εμπειρία μέσα από πολλές εξατομικευμένες επιλογές, πρόσφατα αναβαθμίστηκε και πλέον περιλαμβάνει νέο σχεδιασμό του user interface (UI) και πιο εύχρηστες λειτουργίες.

Ανάμεσα στις νέες λειτουργίες του Game Launcher 2.0, περιλαμβάνεται το “Game Discovery”, το οποίο παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις παιχνιδιών βάσει του ιστορικού παιχνιδιών που προτιμά ο παίκτης. Επιπλέον, περιλαμβάνεται το “My Diary” που αναλύει και καταγράφει τα ρεκόρ των παιχνιδιών.

Ο νέος απλοποιημένος σχεδιασμός του user interface χρησιμοποιεί ένα λιγότερο διαφανές φόντο για τη βελτίωση της αναγνωσιμότητας του μενού και των εικονιδίων. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν τις λειτουργίες των Game Tools και Game Launcher σε εφαρμογές που δεν είναι σχετικές με παιχνίδια, προσθέτοντας τις εν λόγω εφαρμογές στον φάκελο του Game Launcher.

Η λειτουργία Game Launcher που παρουσιάστηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά μαζί με τα Galaxy S7 και S7 edge, ενισχύει την εμπειρία του gaming χάρη στην βελτιωμένη προσβασιμότητα, καθώς και μεγιστοποιεί τον χρόνο που μπορούν να παίζουν οι gamers μέσω λειτουργιών εξοικονόμησης ενέργειας. Επιπροσθέτως, πέρα από το Game Launcher, η λειτουργία Game Tools προσφέρει στους gamers μεγαλύτερο έλεγχο του mobile gaming, καθώς τους επιτρέπει να απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις, να ελαχιστοποιούν την εφαρμογή του παιχνιδιού, να κλειδώνουν τα κουμπιά “Recent & Back”, να καταγράφουν και να κρατούν screenshots από τα παιχνίδια.

Οι λειτουργίες Game Launcher και Game Tools είναι διαθέσιμες στα Galaxy S7, S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy A8, C5, C7 και C9.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!