Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Η Nikon παρουσιάζει τo τηλέμετρο laser MONARCH 3000 STABILIZED [Videos]
[Techgear]: Η Nikon παρουσιάζει τo τηλέμετρο laser MONARCH 3000 STABILIZED [Videos]

[Techgear]: Η Nikon παρουσιάζει τo τηλέμετρο laser MONARCH 3000 STABILIZED [Videos]

(Δ.Τ.)

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του τηλέμετρου laser MONARCH 3000 STABILIZED — ενός νέου, εξελιγμένου μοντέλου του τηλέμετρου laser MONARCH 7i VR.

Το MONARCH 3000 STABILIZED διαθέτει μικρότερο και ελαφρύτερο σώμα, το οποίο χρησιμοποιεί λειτουργία απόσβεσης κραδασμών, ενώ πλέον προσφέρει μεγαλύτερη μέγιστη απόσταση μέτρησης 2.740 μέτρων1, για την υποστήριξη μέτρησης μεγάλου εύρους.

Το σύστημα φωτεινότητας της νέας κόκκινης εσωτερικής οθόνης, που διευκολύνει την προβολή, χρησιμοποιεί μια αυτόματη λειτουργία ρύθμισης, η οποία τελειοποιεί αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντος.

Η απόκριση μέτρησης του MONARCH 3000 STABILIZED είναι γρήγορη και σταθερή ανεξαρτήτως της απόστασης από τον στόχο. Χρησιμοποιείται η προηγμένη λειτουργία HYPER READ, εμφανίζοντας τα αποτελέσματα μέτρησης σε περίπου 0,3 δευτερόλεπτα, γεγονός που σημαίνει ότι επιτυγχάνονται γρήγορες μετρήσεις χωρίς δυσκολία και χωρίς να χάνεται η κρίσιμη στιγμή. Η αδιάβροχη και αντιθαμβωτική κατασκευή του σώματος προστατεύει από σταγόνες νερού, από ατυχήματα πτώσης στο νερό και από ξαφνικές μεταβολές του καιρού.

Το MONARCH 3000 STABILIZED προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα και δυνατότητες μέτρησης και συνιστάται τόσο για αυτούς που χρησιμοποιούν φορητό τηλέμετρο laser για πρώτη φορά όσο και για τους τρέχοντες χρήστες που έχουν ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις από τα μοντέλα που διαθέτουν. Όλα όσα χρειάζονται οι χρήστες από ένα φορητό τηλέμετρο laser, όπως οθόνη που διευκολύνει την προβολή, γρήγορη απόκριση και μικρό μέγεθος, περιλαμβάνονται στο MONARCH 3000 STABILIZED.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!