Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Νυχτερινή φωτογραφία με το Huawei P9 για ένα τέλειο αποτέλεσμα
[Techgear]: Νυχτερινή φωτογραφία με το Huawei P9 για ένα τέλειο αποτέλεσμα

[Techgear]: Νυχτερινή φωτογραφία με το Huawei P9 για ένα τέλειο αποτέλεσμα

(Δ.Τ.)

Οι φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους, όταν γίνονται σε μία όμορφη μέρα, σχεδόν πάντα βγαίνουν καλά. Η αληθινή πρόκληση είναι οι δύσκολες καταστάσεις φωτισμού, όπως οι εσωτερικοί χώροι, το δύσκολο φως της δύσης του ηλίου, ή ένας σκοτεινός συναυλιακός χώρος. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο Huawei P9 , αφήνουν την κάμερα να αντιμετωπίζει κάθε μία από αυτές τις περιστάσεις και να βγάζει ευκρινείς φωτογραφίες με φυσικά χρώματα.

Η φωτογραφία είναι η τέχνη της ζωγραφικής με φως. Όσο πιο πολύ φως φτάνει σε μεμονωμένα pixel στον αισθητήρα, τόσο καλύτερη είναι και η ποιότητα. Η ποσότητα του φωτός που συλλαμβάνεται από την κάμερα εξαρτάται, από την άλλη πλευρά, από το πόσο γρήγορος είναι ο φακός και από το μέγεθος της διόδου του φωτός. Σε μία ηλιόλουστη μέρα, που φαινομενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη λήψη συχνά πρέπει να περιορίσουμε την είσοδό του φωτός για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η κατάσταση αλλάζει όταν θέλουμε να φωτογραφίσουμε εσωτερικούς χώρους μετά το σούρουπο ή κατά την διάρκεια μίας συναυλίας.

Περισσότερο φως με dual camera

Το Huawei P9 έχει δύο κάμερες οι οποίες ταυτόχρονα καταγράφουν την ίδια σκηνή. Κάθε μία από αυτές είναι εξοπλισμένη με τον γρήγορο Leica Summarit H 1:2.2/27 φακό και τον αισθητήρα 12MP, όπου κάθε pixel είναι 1.25 micron μεγάλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!