Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 8 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Magic Leap: Ανακοίνωσε συνεργασία με το NBA για τα Mixed Reality γυαλιά της [Video]
[Techgear]: Magic Leap: Ανακοίνωσε συνεργασία με το NBA για τα Mixed Reality γυαλιά της [Video]

[Techgear]: Magic Leap: Ανακοίνωσε συνεργασία με το NBA για τα Mixed Reality γυαλιά της [Video]

Η Magic Leap παρουσίασε τον περασμένο Δεκέμβριο το δικό της ζευγάρι γυαλιών Mixed Reality με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality ), επάνω στην οποία εργάζεται εδώ και μερικά χρόνια, και τώρα αποκαλύπτει περισσότερες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Όπως δήλωσε ο CEO της Magic Leap, Rony Abovitz, στο συνέδριο Code Media της ιστοσελίδας Recode, τα γυαλιά Magic Leap One θα κυκλοφορήσουν σε διάφορες εκδόσεις για επαγγελματίες και καθημερινούς χρήστες, με την τιμή τους να κινείται στα επίπεδα των high-end smartphones και tablets. Δεν δίστασε να αναφέρει για παράδειγμα τα iPhone, επομένως, μπορούμε να υπολογίζουμε σε κόστος κοντά στα €1000. Απώτερος στόχος είναι να αντικαταστήσουν μελλοντικά τις τηλεοράσεις, τα smartphones, τα laptops και τα tablets, αλλά μας ακούγεται αρκετά ακραίο αυτό το σενάριο.

Η πρώτη έκδοση του Magic Leap One αναμένεται μέσα στο 2018 και θα απευθύνεται κυρίως σε developers για να αναπτύξουν το κατάλληλο περιεχόμενο που θα δελεάσει μετέπειτα και τους απλούς χρήστες για να προχωρήσουν στην αγορά του. Πρόσφατα, μάλιστα, ανακοίνωσαν μια συνεργασία με το NBA και τον Shaquille O’Neal για την δημιουργία περιεχομένου που αφορά το μπάσκετ.

Magic Leap One

(via )

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!