Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: HP LaserJet Pro: Οι νέοι οικονομικοί εκτυπωτές της εταιρείας
[Techgear]: HP LaserJet Pro: Οι νέοι οικονομικοί εκτυπωτές της εταιρείας

[Techgear]: HP LaserJet Pro: Οι νέοι οικονομικοί εκτυπωτές της εταιρείας

(Δ.Τ.)

Η HP  ανακοίνωσε την κυκλοφορία έξι νέων, γρήγορων, οικονομικών μονόχρωμων εκτυπωτών LaserJet Pro με ενεργοποιημένη φορητότητα, ειδικά σχεδιασμένων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Οι ανανεωμένοι απλοί και πολυλειτουργικοί HP LaserJet αποτελούν τους παραγωγικότερους εκτυπωτές της κατηγορίας τους, με 15% έως 20% μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης σε κάθε μοντέλο των σειρών M100 και Μ200.

Όπως δήλωσε ο Santi Morera, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του τμήματος Imaging & Printing της HP Inc.,

  • Οι νέες σειρές εκτυπωτών απλής λειτουργίας HP LaserJet Pro M12 και πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Pro M26 προσφέρουν τη θρυλική και αξιόπιστη ποιότητα HP και αποτελούν τις πιο οικονομικές επιλογές που διαθέτει η HP στις αντίστοιχες κατηγορίες.
  • Η σειρά των μικρού μεγέθους εκτυπωτών M100 αποτελείται από προσιτές οικονομικά και αποδοτικές ενεργειακά απλές και πολυλειτουργικές συσκευές, οι οποίες προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση με ελάχιστες παρεμβάσεις, και ταχύτητες εκτύπωσης που φτάνουν έως και τις 22 σελίδες το λεπτό.
  • Η νέα σειρά M200, διαθέσιμη τόσο σε απλούς όσο και σε πολυλειτουργικούς εκτυπωτές, προσεγγίζει ταχύτητες έως και 28 σελίδων το λεπτό και αποτελεί την ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην παραγωγικότητα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!