Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: HTC Vive Focus: Το ασύρματο και αυτόνομο VR headset ως απάντηση στο Oculus Go [Video]
[Techgear]: HTC Vive Focus: Το ασύρματο και αυτόνομο VR headset ως απάντηση στο Oculus Go [Video]

[Techgear]: HTC Vive Focus: Το ασύρματο και αυτόνομο VR headset ως απάντηση στο Oculus Go [Video]

Μετά την ανακοίνωση του Oculus Go ήταν αναμενόμενο ότι η HTC θα θελήσει να απαντήσει με ένα αντίστοιχο ασύρματο και αυτόνομο VR headset, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών βάζοντας τις υπόλοιπες σε δεύτερη μοίρα. Αυτό είναι το HTC Vive Focus.

Η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια χαρακτηρίζοντας το HTC Vive Focus ως το πρώτο αυτόνομο VR headset στον κόσμο που φέρει την τεχνολογία 6DoF (το Oculus Go προσφέρει 3DoF), δηλαδή 6 βαθμούς ελευθερίας χωρίς να χρειάζονται άλλοι εξωτερικοί αισθητήρες ή αξεσουάρ πλην του headset και του τηλεχειριστηρίου του.

Το HTC Vive Focus διαθέτει οθόνη AMOLED και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, αλλά πέραν τούτων δεν έγινε γνωστό κάποιο άλλο τεχνικό χαρακτηριστικό του. Αξιοσημείωτο, επίσης, ότι υποστηρίζει την πλατφόρμα Vive Wave VR και όχι το Google Daydream παρά τη στενή σχέση που διατηρεί με τη Google.

Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή, αλλά υποθέτουμε ότι θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες.

(via )

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!