Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 10 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Γιατί το Huawei Nova Smart θα είναι το επόμενό σας smartphone
[Techgear]: Γιατί το Huawei Nova Smart θα είναι το επόμενό σας smartphone

[Techgear]: Γιατί το Huawei Nova Smart θα είναι το επόμενό σας smartphone

(Δ.Τ.)

Η επιλογή smartphone είναι διαδικασία που απαιτεί σκέψη και προσοχή από τον καταναλωτή. Κυρίως, διότι η συσκευή στην οποία θα καταλήξει, θα τον συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της καθημερινότητάς του, φροντίζοντας για την ψυχαγωγία, την ενημέρωση και την επικοινωνία του. Με το smartphone να έχει εξελιχθεί στο σημαντικότερο ίσως «εργαλείο» της καθημερινότητάς μας, τι πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή μας;

Δυνατός επεξεργαστής

Οι απαιτήσεις μας από ένα smartphone έχουν πλέον «απογειωθεί»: πλοήγηση στο διαδίκτυο, messaging, λήψη φωτογραφιών και βίντεο, παιχνίδια, ανάγνωση emails και αναπαραγωγή μουσικής είναι μερικά μόνο από όσα θέλουμε να κάνουμε μέσω αυτού, πολλές φορές παράλληλα κιόλας! Ως εκ τούτου, πρέπει να βεβαιωθούμε πως το smartphone μας θα έχει την απαραίτητη ισχύ για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ανάγκες μας και ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε κάτι τέτοιο, είναι να προτιμήσουμε ένα μοντέλο με δυνατό, πολυπύρηνο επεξεργαστή, πλαισιωμένο από επαρκή ποσότητα μνήμης RAM.

Μπαταρία που να αντέχει

Το smartphone είναι η συσκευή που βρίσκεται δίπλα μας όλη μέρα –κι όλη νύχτα- όπου κι αν είμαστε: στο γραφείο, στον δρόμο, ακόμα και στο σπίτι. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει, το πιθανότερο είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα το χρησιμοποιούμε τακτικά –για να μην πούμε συνέχεια! Με δεδομένο λοιπόν πως το τελευταίο που θέλουμε να έχουμε κατά νου, είναι μην τυχόν και μας… αφήσει στα κρύα του λουτρού, καλό θα ήταν να βρούμε ένα μοντέλο με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίας, ικανή να του προσφέρει αυτονομία τουλάχιστον μίας ημέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!