Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 8 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Η Facebook παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές στο News Feed και νέες λειτουργίες για την κάμερα
[Techgear]: Η Facebook παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές στο News Feed και νέες λειτουργίες για την κάμερα

[Techgear]: Η Facebook παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές στο News Feed και νέες λειτουργίες για την κάμερα

Συνεχίζονται οι εμφανισιακές αλλαγές στο Facebook , με την εταιρεία να ανανεώνει το News Feed, τα σχόλια, τα link previews και τις εικόνες προφίλ σε desktop και mobile, ενώ παράλληλα προσθέτει νέες λειτουργίες για την κάμερα.

Ξεκινώντας από το News Feed, οι χρήστες θα παρατηρήσουν την διαφορά στην αντίθεση των χρωμάτων με το κείμενο να έρχεται στο προσκήνιο (αποσύρεται η μπλε γραμμή στο επάνω μέρος). Τα εικονίδια προφίλ έχουν γίνει στρόγγυλα σαν τα floating bubbles του Facebook Messenger και έχουν μεγαλώσει τα Like, Comment και Share buttons κάτω από τα posts για να τα επιλέγεις με μεγαλύτερη ευκολία.

Ακόμη, τα link previews έχουν γίνει ευκολότερα στην ανάγνωση για να είσαι σίγουρος για το που θα μεταφερθείς αν πατήσεις στο link και το back button σε επιστρέφει ακριβώς εκεί όπου είχες μείνει στο News Feed. Τέλος, στα σχόλια θα δείτε νέα εμφάνιση και θα γίνεται άμεσα αντιληπτό ποια από αυτά είναι τα αρχικά σχόλια και ποια είναι απαντήσεις.

Σε ό,τι αφορά την κάμερα, η Facebook λανσάρει και επίσημα τη λειτουργία άμεσης δημιουργίας GIF που είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες , η οποία θυμίζει το Boomerang του Instagram καθώς ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί GIFs διάρκειας 2 δευτερολέπτων και να τα μοιράζεται στο News Feed, στο Facebook Messenger και στα Facebook Stories.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!