Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: EY: Νέες υπηρεσίες για την αυτοματοποιημένη αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων με τη συνεργασία της ΙΒΜ
[Techgear]: EY: Νέες υπηρεσίες για την αυτοματοποιημένη αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων με τη συνεργασία της ΙΒΜ

[Techgear]: EY: Νέες υπηρεσίες για την αυτοματοποιημένη αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων με τη συνεργασία της ΙΒΜ

(Δ.Τ.)

Η EY ανακοίνωσε ότι η Υπηρεσία Incident Response Integration της ΕΥ χρησιμοποιεί, πλέον, την τεχνολογία IBM Security, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων.

Το Incident Response Process Integration Service της ΕΥ, με την υποστήριξη του IBM Resilient Incident Response Platform, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, που απλοποιούν και αυτοματοποιούν τις διαδικασίες ανταπόκρισης των επιχειρήσεων σε ενδεχόμενο περιστατικό κυβερνοασφάλειας. Η υπηρεσία αξιοποιεί την εμπειρία της EY στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αντιμετώπισης περιστατικών, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης σχεδίων αντιμετώπισης περιστατικών, της διάγνωσης παραβιάσεων στον κυβερνοχώρο και της αξιολόγησης προγραμμάτων κυβερνοασφάλειας.

Το Incident Response Process Integration Service της ΕΥ βοηθά τους πελάτες να αυτοματοποιήσουν την ανταπόκρισή τους σε κυβερνοεπιθέσεις και να παρακολουθήσουν τις σχετικές διαδικασίες και ροές εργασίας. Στο πλαίσιο της υπηρεσίας αυτής, η ΕΥ διεξάγει, επίσης, προσομοιώσεις για να δοκιμάσει την εφαρμογή της διαδικασίας αντιμετώπισης και να εντοπίσει σημεία που χρήζουν βελτίωσης.

Η υπηρεσία της ΕΥ ενσωματώνει μία σειρά από επιμέρους δυνατότητες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα την προσέγγιση που έχουν στις κυβερνοεπιθέσεις. Μεταξύ άλλων:

  • Συνεργασία, συντονισμός και αυτοματοποίηση πολύπλοκων εργασιών σε πολλαπλές ομάδες (όπως δικτύωσης, νομικών υπηρεσιών, ανθρώπινων πόρων, κλπ.), έτσι ώστε οι επιχειρηματικές μονάδες να κατανοήσουν τον ρόλο και την ευθύνη τους σε σχέση με τις διαδικασίες αντιμετώπισης περιστατικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!