Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 15 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Earthworms: Οι απλές συνταγές είναι πάντα στη μόδα! [Review]
[Techgear]: Earthworms: Οι απλές συνταγές είναι πάντα στη μόδα! [Review]

[Techgear]: Earthworms: Οι απλές συνταγές είναι πάντα στη μόδα! [Review]

Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε αρκετές ευχάριστες ώρες με το Earthworms , την τελευταία δημιουργία της Πολωνικής εταιρείας All These Moments. Πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο adventure που ακολουθεί την παλιά point-and-click συνταγή όπου απλά κατευθύνουμε τον ήρωα και τις ενέργειές του με αριστερό κλικ. Eίναι ότι πιο απλό στο χειρισμό του, σπάνια θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε έστω και το δεξί κλικ του ποντικιού.

Το παιχνίδι αφηγείται την ιστορία του Daniel White, ενός ντεντέκτιβ που έχει το χάρισμα να βλέπει οράματα και προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση εξαφάνισης ενός νεαρού κοριτσιού. Η ιστορία ξεκινά με περίεργο τρόπο, όταν κάποιος που είναι ντυμένος δέντρο(!) προσλαμβάνει τον ήρωα και ξεκινά η περιπέτειά του σε μία παραλιακή πόλη όπου κάτι πηγαίνει πολύ πολύ στραβά…

Γρήγορα η απλή –φαινομενικά- υπόθεση φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρή, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, δεδομένα αποκαλύπτονται και ο Daniel τηλεμεταφέρεται σε ένα παράλληλο κόσμο. Εκεί συνεχίζει την αναζήτηση της κοπέλας και -αφού τη σώσει- τις προσπάθειές του να καταλάβει τί ακριβώς έγινε και να επανορθώσει τη ζημιά που δημιουργήθηκε.

Υπάρχει ένα περίεργο μείγμα από sci-fi, μαγεία και ένταση, ενώ όσον αφορά το σενάριο και το γενικότερο στυλ του Earthworms συνδυάζονται αρκετά στοιχεία από νουάρ, X-Files και Twin Peaks ατμόσφαιρα. Σε κάποια σημεία υπάρχουν οι απαιτούμενες δόσεις χιούμορ, ενώ αποφεύγει με πολύ καλό τρόπο να μπει σε χωράφια horror.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!