Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: HP Deskjet GT 5820/10 AiO: Νέα σειρά εκτυπωτών για εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα
[Techgear]: HP Deskjet GT 5820/10 AiO: Νέα σειρά εκτυπωτών για εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα

[Techgear]: HP Deskjet GT 5820/10 AiO: Νέα σειρά εκτυπωτών για εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα

(Δ.Τ.)

Η HP παρουσίασε τη νέα σειρά εκτυπωτών HP DeskJet GT 5820/10 All-in-One, απευθυνόμενη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν ένα πολυμηχάνημα με σύστημα ενσωματωμένων δοχείων μελάνης που να καλύπτει εκτεταμένες παραγωγικές ανάγκες.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπύρος Πετράτος, Managing Director της HP Hellas,

Η σειρά HP DeskJet GT χρησιμοποιεί έγχρωμα μελάνια χωρητικότητας έως και 8.000 σελίδων και μαύρο μελάνι χωρητικότητας έως και 5.000 σελίδων1. Με προτεινόμενη ενδεικτική τιμή λιανικής τα €7,5 για κάθε φιάλη, το κόστος ασπρόμαυρης εκτύπωσης ανέρχεται στα €0,0015 ανά ασπρόμαυρη σελίδα και στα 0,0009 ανά σελίδα για έγχρωμη εκτύπωση. Τα αυθεντικά HP μελάνια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν ευκρίνεια κειμένου, έντονα γραφικά και φωτογραφίες που αντέχουν στο νερό και στο ξεθώριασμα, επαγγελματική ποιότητα, καθώς και εκτύπωση χωρίς όρια.

Η αναπλήρωση των δοχείων μελάνης είναι εξίσου εύκολη υπόθεση με το καινοτόμο spill-free σύστημα συμπλήρωσης μελανιού της HP. Οι φιάλες μπορούν με απλό τρόπο να συνδεθούν με το δοχείο χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω πίεση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθούν τα επίπεδα μελάνης μέσα από το διάφανο δοχείο.

Το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον είναι απαραίτητο να χαρακτηρίζεται από συνδεσιμότητα και μάλιστα ασύρματη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!