Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 15 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Chuwi Hi-Dock: Ένας προσιτός πολυ-φορτιστής τσέπης για όλες τις συσκευές σου [Review]
[Techgear]: Chuwi Hi-Dock: Ένας προσιτός πολυ-φορτιστής τσέπης για όλες τις συσκευές σου [Review]

[Techgear]: Chuwi Hi-Dock: Ένας προσιτός πολυ-φορτιστής τσέπης για όλες τις συσκευές σου [Review]

Η πρώτη μας γνωριμία με το Chuwi Hi-Dock έγινε τον περασμένο μήνα, όταν αφήσαμε για λίγο στην άκρη τα laptops και tablets της κινέζικης εταιρείας για να ρίξουμε μια ματιά και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Η Chuwi μας έκανε την τιμή να μας στείλει ένα Hi-Dock για δοκιμή και στις παρακάτω γραμμές μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας μετά από δύο εβδομάδες χρήσης.

Για όσους δεν θυμούνται, το Chuwi Hi-Dock είναι ένας πολυ-φορτιστής με 4 υποδοχές USB που ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για smartphones και tablets. Το μέγεθος του είναι αντίστοιχο με το κλασικό τροφοδοτικό των MacBook και είναι αρκετά ελαφρύ για να το μεταφέρεις οπουδήποτε με ευκολία. Οι τέσσερις υποδοχές “κρύβονται” κάτω από τέσσερα καπάκια και στη μία πλευρά συναντάμε την υποδοχή για το καλώδιο τροφοδοσίας (συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο).

Αν εξαιρέσει κανείς τον όγκο του καλωδίου, το Chuwi Hi-Dock κάθεται μια χαρά επάνω σε οποιοδήποτε γραφείο για να φορτίζεις ταυτόχρονα όλες τις συσκευές σου (smartphones, tablets, wearables ή άλλα gadgets). Οι χρόνοι φόρτισης είναι αντίστοιχοι με αυτούς των κλασικών φορτιστών και ορισμένες φορές καλύτεροι χάριν στην τεχνολογία AiCharge που αναγνωρίζει τον τύπο της συσκευής και βελτιστοποιεί τη διαδικασία. Παρόλα αυτά, αν η συσκευή σας υποστηρίζει την τεχνολογία Quick Charge 3.0 της Qualcomm, τότε μπορείτε να απολαύσετε ακόμη ταχύτερους χρόνους φόρτισης χρησιμοποιώντας την πορτοκαλί υποδοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!