Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: Android O: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια στις 21 Αυγούστου
[Techgear]: Android O: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια στις 21 Αυγούστου

[Techgear]: Android O: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια στις 21 Αυγούστου

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τις αποκαλύψεις από την ιστοσελίδα AndroidPolice και σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση από τη Google σχετικά με τα “βαφτίσια” και το λανσάρισμα του Android O . Η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση που συμπίπτει με την ολική έκλειψη Ηλίου (ορατή από τις ΗΠΑ) στις 21 Αυγούστου.

“Στις 21 Αυγούστου, μια έκλειψη Ηλίου θα γίνει ορατή σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά το 2018. Το λειτουργικό σύστημα Android θα σας βοηθήσει να ζήσετε αυτό το ιστορικό φυσικό φαινόμενο και να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε, ενώ παράλληλα θα αποκαλυφθεί η νέα έκδοση του και οι νέες δυνατότητές του”

Την ερχόμενη Δευτέρα, λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για το Android 8.0.

Android O – Νέα χαρακτηριστικά

  • Μεγαλύτερος έλεγχος των διαδικασιών που εκτελούνται στο παρασκήνιο (background) για εξοικονόμηση data και μπαταρίας.
  • Νέο σύστημα ειδοποιήσεων με δυνατότητα κατηγοριοποίησης για λήψη ενημερώσεων διαφορετικού τύπου ανάλογα με την τοποθεσία ή την θεματολογία. Επιπλέον, θα προσφέρεται η δυνατότητα αναβολής (snooze) στη λήψη ειδοποιήσεων ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή και με ρύθμιση συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης φόρμας αυτόματης συμπλήρωσης στοιχείων για τους developers μέσα στις εφαρμογές τους.
  • Υποστήριξη λειτουργίας Picture-in-Picture με δυνατότητα ρύθμισης της αναλογίας εικόνας, του μεγέθους και των αλληλεπιδράσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!