Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Techgear]: 10.000 υποτροφίες για προγραμματιστές Android από τις Google, Bertelsmann και Udacity!
[Techgear]: 10.000 υποτροφίες για προγραμματιστές Android από τις Google, Bertelsmann και Udacity!

[Techgear]: 10.000 υποτροφίες για προγραμματιστές Android από τις Google, Bertelsmann και Udacity!

Η Google, η Bertelsmann (παγκόσμια εταιρεία μέσων, υπηρεσιών και εκπαίδευσης) και το κέντρο e-learning Udacity , ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στην χρήση φορητών συσκευών στην Ευρώπη. Επίσης συνεργάζονται στην προετοιμασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο των νέων ανθρώπων που εισέρχονται στον επαγγελματικό τομέα μέσω της παροχής σε αυτούς της δυνατότητας να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται και οι οποίες θα τους βοηθήσουν να βρουν μια θέση εργασίας ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν εδώ .

Την ίδια ώρα, η Bertelsmann επικεντρώνει την επένδυσή της όσον αφορά στο «χτίσιμο των δεξιοτήτων και τις επενδύσεις στην εκπαίδευση, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στην εκπαίδευση 1,000 επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας και των Επικοινωνιών, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει την επένδυσή της σε συνδυασμό με τα προγράμματα κατάρτισης Udacity. Επίσης, από την αρχή του επόμενου χρόνου, κάθε μαθητευόμενος που έχει τα προσόντα, σπουδαστής και εκπαιδευόμενος στο Bertelsmann – περίπου 2.000 άνδρες και γυναίκες σε όλη την Ευρώπη – θα κερδίσουν μια υποτροφία Nanodegree.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TECHGEAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!