Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Τα Νέα]: Ζωή: Φασιστική η κυβέρνηση, ο Τσίπρας το… κανίς της Ουάσιγκτον
[Τα Νέα]: Ζωή: Φασιστική η κυβέρνηση, ο Τσίπρας το… κανίς της Ουάσιγκτον

[Τα Νέα]: Ζωή: Φασιστική η κυβέρνηση, ο Τσίπρας το… κανίς της Ουάσιγκτον

“Το παραμύθι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια δεν πείθει κανέναν και βέβαια όσα έγιναν εχθές στο Eurogroup δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν. Από τα μνημόνια δεν βγαίνουμε, σήμερα 13 Ιουλίου είναι η επέτειος της μεγάλης προδοσίας της υπογραφής από τον κ. Τσίπρα της συμφωνίας, συνολική αποδοχή του χρέους και του τρίτου μνημονίου. Από τα μνημόνια δεν βγαίνουμε την 21η Αυγούστου, αντίθετα παραμένουμε και μάλιστα με εμβαθυμένο τρόπο σε μία συνθήκη όχι μόνο επιτροπείας αλλά υποδούλωσης” δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στον Realfm 97,8.
Η άλλοτε σύντροφος του πρωθυπουργού είπε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας έχει αποδεχθεί το ρόλο του… κανίς της Ουάσιγκτον.
“Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν παρέδωσε απλώς το όνομα, παρέδωσε συνολικά κυριαρχία διότι αναγνώρισε αυτό που κανείς προηγουμένως δεν τόλμησε να αναγνωρίσει γιατί είναι ανυπόστατο, δηλαδή μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα, άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για αλυτρωτικές διεκδικήσεις, έφτασε στο σημείο να αναγνωρίζει ότι έχει η Ελλάδα δήθεν αλυτρωτικές διεκδικήσεις έναντι της γείτονος και το κυριότερο και χειρότερο ουσιαστικά αποδέχθηκε την επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, στην γείτονα χώρα και την ανάμιξη της χώρας μας στην αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας.
Ο κ. Τσίπρας με πολύ επικίνδυνο τρόπο έχει αποδεχθεί να είναι το κανίς της Ουάσινγκτον, να εκτελεί τις εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας και βάζει την χώρα σε περιπέτειες και στις διεθνείς της σχέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!