Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Τα Νέα]: Τρίμηνη εθελοντική εργασία στην Κωνσταντινούπολη
[Τα Νέα]: Τρίμηνη εθελοντική εργασία στην Κωνσταντινούπολη

[Τα Νέα]: Τρίμηνη εθελοντική εργασία στην Κωνσταντινούπολη

Θα θέλατε να συνδυάσετε την εθελοντική προσφορά με την εμπειρία της διαμονής στην πόλη του Βοσπόρου, της Αγιάς Σοφιάς και του Σουλταναχμέτ; Αν ναι, την ευκαιρία αυτή παρέχει στους ενδιαφερόμενους η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών με έδρα την Αθήνα, η οποία ζητά εθελοντές για τρίμηνη εργασία στην Κωνσταντινούπολη. Το αντικείμενο της εργασίας είναι η ταξινόμηση και η τακτοποίηση σημαντικού Αρχείου της Ομογένειας της Πόλης.
Όσοι θα ήθελαν να συμβάλουν στην προσπάθεια μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και επισυνάπτοντας μαζί ένα βιογραφικό τους σημείωμα. Η Ομοσπονδία θα καλύψει τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και διατροφής για τους εθελοντές.
Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών διοργανώνει συχνά «αποστολές» εθελοντών στην Πόλη προσπαθώντας να δώσει λύσεις σε μια σειρά ζητημάτων. Στην παρούσα φάση είναι σε εξέλιξη ένα ακόμη εθελοντικό πρόγραμμα για εργασία στα Ομογενειακά Ιδρύματα, για παροχή συντροφιάς σε ηλικιωμένους ομογενείς που δεν έχουν συγγενείς, για ενισχυτική διδασκαλία σε μικρά Ελληνόπουλα. Επίσης, κατά καιρούς εθελοντές έχουν ανταποκριθεί στη πρόσκληση της ΟΙΟΜΚΟ για φωτογράφιση αγιογραφιών σε εκκλησίες, τακτοποίηση ή ψηφιοποίηση αρχείων και καταλογογράφηση βιβλιοθηκών, αποτυπώσεις κτιρίων των ευαγών ιδρυμάτων από αρχιτέκτονες και μια σειρά άλλων εργασιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!