Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Τα Νέα]: Θα ξεναγηθούν γυμνοί στο Παλέ ντε Τοκιό
[Τα Νέα]: Θα ξεναγηθούν γυμνοί στο Παλέ ντε Τοκιό

[Τα Νέα]: Θα ξεναγηθούν γυμνοί στο Παλέ ντε Τοκιό

Δεν βλέπουν την ώρα να βγουν από τα ρούχα τους και να ξεναγηθούν με αδαμιαία περιβολή οι Γάλλοι στο Παλέ ντε Τοκιό στο Παρίσι. Η πρόσκληση για την ειδική ξενάγηση που θα γίνει στις 5 Μαϊου δεν πρόλαβε να αναρτηθεί στο Facebook και οι θέσεις έκλεισαν αφήνοντας χιλιάδες φιλότεχνους γυμνιστές στη μακροσκελή λίστα αναμονής.
Η ξενάγηση που θα γίνει στις 9.30 το πρωί από επίσης γυμνά μέλη του προσωπικού του γνωστού για τις πρωτοποριακές του εκθέσεις Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης θα περιλαμβάνει στάσεις στα έργα οκτώ διαφορετικών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων ο βρετανός Τζορτζ Χένρι Λόνγκλι και οι γάλλοι Κάντερ Ατία και Ζαν Ζακ Λεμπέλ.
Πίσω από την ιδέα δεν βρίσκεται η Ένωση Γυμνιστών του Παρισιού, όπως ίσως θα περίμενε κάποιος, αλλά το Παλέ Ντε Τοκιό το οποίο πρότεινε στην ένωση την ξενάγηση στο πλαίσιο της προσπάθειας του να κάνει καινούρια πράγματα και να προσεγγίσει νέο κοινό.
Οι υπεύθυνοι της Ένωσης Γυμνιστών ενθουσιάστηκαν με την πρόταση και προχώρησαν σε μια ανάρτηση στο Facebook. Η ανταπόκριση εξέπληξε ακόμη και τους ίδιους αφού 1.979.641 άτομα είδαν την ανακοίνωση, 156.070 θέλησαν να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες και 21.867 εγγράφηκαν στην λίστα ως ενδιαφερόμενοι για την επίσκεψη. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καταγράφηκε στην ηλικιακή ομάδα 18-34 ετών από όλα τα φύλα εξίσου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!