Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Τα Νέα]: Τέλος το χάρτινο εισιτήριο από την Πέμπτη
[Τα Νέα]: Τέλος το χάρτινο εισιτήριο από την Πέμπτη

[Τα Νέα]: Τέλος το χάρτινο εισιτήριο από την Πέμπτη

Την Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα του χάρτινου εισιτηρίου και της χάρτινης μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, καθώς από την Πέμπτη ξεκινάει η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της ηλεκτρονικής κάρτας.
Μια μόλις ημέρα πριν την Τετάρτη, οπότε και λήγει η παράταση ισχύος των χάρτινων μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, το μπάχαλο συνεχίζεται.
Πολλοί επιβάτες καλούνται να γυρίσουν από γκισέ σε γκισέ αναζητώντας την τύχη της προσωποποιημένης κάρτας τους, αν κι έχουν καταθέσει ανοιχτό φάκελο, από τις αρχές ακόμα του μήνα.
Η εναλλακτική διαδικασία μπορεί να αποφόρτισε τις ουρές στα ειδικά εκδοτήρια, όμως φαίνεται ότι δεν έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά στο μεγάλο φόρτο, καθώς συστηματικοί χρήστες των ΜΜΜ θα βρεθούν Τετάρτη χωρίς κάρτα. Εφόσον δεν παραταθεί η ισχύς του κουπονιού Οκτωβρίου θα πρέπει μάλιστα να πληρώσουν εισιτήριο για να μετακινηθούν.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, αν και πρόκειται να υπάρξει σχετική εξέλιξη εντός της ημέρας, η ισχύς των μηνιαίων καρτών του Οκτωβρίου έχει παραταθεί μέχρι και αύριο, Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017.
Όμως όσοι επιβάτες των μέσων της πρωτεύουσας αναζητούν λύση στο πρόβλημά τους διαπιστώνουν με έκπληξη ότι δεν θα αποφύγουν τελικά να στηθούν στην ουρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!