Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [Τα Νέα]: Συνεργασία Κουντουρά και Καμίνη για την τουριστική προβολή της Αθήνας το 2017
[Τα Νέα]: Συνεργασία Κουντουρά και Καμίνη για την τουριστική προβολή της Αθήνας το 2017

[Τα Νέα]: Συνεργασία Κουντουρά και Καμίνη για την τουριστική προβολή της Αθήνας το 2017

Στην ενίσχυση της συνεργασίας υπουργείου και Δήμου για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας και την προβολή και προώθηση του προορισμού στο εξωτερικό συμφώνησαν, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, ΕΑΤΑ, Μαρία Λογοθέτη και ο διευθύνων σύμβουλος, Αλέξης Γαληνός.
Η κυρία Κουντουρά ενημέρωσε τον κ. Καμίνη και τη διοίκηση της ΕΑΤΑ για την ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2016 και για τη δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα.
Επίσης, συζητήθηκαν οι θετικές προοπτικές για το 2017, σε εφαρμογή των στρατηγικών κατευθύνσεων της εθνικής τουριστικής πολιτικής, και η ανάληψη κοινών δράσεων σε αυτήν την κατεύθυνση.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει καθιερώσει το υπουργείο με τις περιφέρειες και την τοπική αυτοδιοίκηση, η κυρία Κουντουρά συζήτησε με τον κ. Καμίνη για τη συνεργασία στην ενιαία προβολή του τουριστικού προορισμού στις αγορές-στόχους μέσα από τον κεντρικό συντονισμό του υπουργείου και με την από κοινού υλοποίηση και στήριξη προωθητικών δράσεων στο εξωτερικό.
Στόχος είναι η ενδυνάμωση της εικόνας της Αθήνας ως ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και σε αυτό το πλαίσο θα δοθεί έμφαση στη στοχευμένη προβολή και προώθηση του city break, με επίκεντρο την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής της ταυτότητας της πόλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!