Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Τα Νέα]: Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση είχε σχέση με call girl
[Τα Νέα]: Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση είχε σχέση με call girl

[Τα Νέα]: Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση είχε σχέση με call girl

Αποκαλύψεις που εκθέτουν τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δημοσιεύονται στο νέο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη «Athina Onassis the red file».
Το βιβλίο έχει στηριχθεί σε μία συνέντευξη ενός πρώην call girl αλλά και σε όσα εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα για τη ζωή της η πανέμορφη Βελγίδα.
Μέσα στις 322 σελίδες του «Athina Onassis the red file» – που κυκλοφορεί ως e-book μέσω του Amazon.com – η Nicky T. περιγράφει τα πάντα, για τα ραντεβού τους σε ξενοδοχεία, τα ταξίδια της για τους ιππικούς αγώνες Longine Athina Onassis Horse Show, τις επισκέψεις τους σε swinger club και δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ».
Σύμφωνα με την Espresso, για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά της, η πέτρα του σκανδάλου παρέδωσε στον Αλέξη Μανθεάκη μια σειρά από αποδείξεις. Σύμφωνα με την περιγραφή της Nicky T., ο Ντόντα κατά την πρώτη γνωριμίας τους της συστήθηκε ως Romeu και δεν της είπε την αλήθεια για την ταυτότητα και το γάμο του.
«Έως το 2006 ζούσα μια απόλυτη φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Ντόντα. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση» αναφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!