Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 15 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Τα Νέα]: Πώς το Game of Thrones κατάφερε να «νικήσει» το Brexit
[Τα Νέα]: Πώς το Game of Thrones κατάφερε να «νικήσει» το Brexit

[Τα Νέα]: Πώς το Game of Thrones κατάφερε να «νικήσει» το Brexit

Το Brexit και οι απειλές πυρηνικών επιθέσεων από τη Βόρειο Κορέα, μπορεί να κυριάρχησαν στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου μέσα στο 2017, παρόλα αυτά οι Βρετανοί φαίνεται πως είχαν διαφορετικές προτεραιότητες όσον αφορά στην ενημέρωσή τους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη μηχανή αναζήτησης της Microsoft, Bing.com.
Όπως προκύπτει λοιπόν από αυτά τα στοιχεία, ο… χορός και οι δράκοι ενδιαφέρουν περισσότερο τους Βρετανούς σε σχέση με το Brexit. Τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας δείχνουν ότι ο τηλεοπτικός διαγωνισμός Strictly Come Dancing, στον οποίο συμμετέχουν διάσημοι διαγωνιζόμενοι με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, συγκέντρωσε μέσα στο 2017, 17% περισσότερες αναζητήσεις σε σχέση με το Brexit.
Οι αναζητήσεις που συνδέονται με τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones ήταν ακόμη περισσότερες και κατά 24% περισσότερες σε σχέση με εκείνες για το Brexit.
Επιπλέον, 78% περισσότερες ήταν οι αναζητήσεις για την “πρόγνωση καιρού του BBC” σε σχέση με τις αναζητήσεις για τον Ντόναλντ Τραμπ. Για κάθε αναζήτηση που αφορά τον Ντόναλντ Τραμπ υπήρξαν έξι που σχετίζονταν με τον καιρό στη χώρα, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι Βρετανοί ενδιαφέρονται περισσότερο για τα μετεωρολογικά φαινόμενα σε σχέση με τα σχόλια ή τις ενέργειες του αμερικανού προέδρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!