Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Τα Νέα]: Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο σε έναν χωρισμό;
[Τα Νέα]: Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο σε έναν χωρισμό;

[Τα Νέα]: Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο σε έναν χωρισμό;

Δύσκολο πράγμα ο χωρισμός… ή μήπως όχι και τόσο για μερικούς; Το κάθε ζώδιο φαίνεται ότι τις δικές του άμυνες και αντιδράσεις όταν το «χωρίζουμε» πέφτει στο τραπέζι.

Κριός

Έκανες το λάθος και είπες σε έναν Κριό ‘‘χωρίζουμε’’; Ετοιμάσου, λοιπόν, να σου κάνει τη ζωή πατίνι! Έχει μάθει να λέει πάντα εκείνος την τελευταία κουβέντα και τώρα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα, αφού ο πληγωμένος εγωισμός τον τυφλώνει. Το επόμενο βήμα ενός Κριού είναι να εμφανιστεί με ερωτική παρέα την επόμενη κιόλας μέρα, με σκοπό να σε κάνει να το μετανιώσεις. Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σου αλλάξει γνώμη κι αν δεν το καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, θα καταφύγει σε ξένες αγκαλιές, για να πνίξει τον πόνο του και φυσικά θα φροντίσει να το μάθεις με κάθε τρόπο.
Ταύρος
Δένεται πολύ, αποκτά μια σχέση εξάρτησης και πληγώνεται πάρα πολύ από ένα χωρισμό, το βιώνει έντονα και δύσκολα, σε σημείο να κλειστεί στο σπίτι και να κάνει μέρες ολόκληρες να βγει έξω. Δε θα κάνει σκηνές θυμού και έντασης για την απόφασή σου, όμως θα σε φτάσει σε σημείο να αλλάξεις γνώμη, μέσα από την θλίψη που δε θα διστάσει να την φανερώσει. Αν κι εφόσον αλλάξεις γνώμη, θα έχει πληγωθεί τόσο πολύ, που δεν πρόκειται να δεχθεί την επιστροφή σου, αλλά και δύσκολα θα κάνει μια νέα αρχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!