Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Τα Νέα]: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και κατολισθήσεις στο Ηράκλειο Κρήτης
[Τα Νέα]: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και κατολισθήσεις στο Ηράκλειο Κρήτης

[Τα Νέα]: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και κατολισθήσεις στο Ηράκλειο Κρήτης

Προβλήματα στην πόλη και σε διάφορες άλλες περιοχές του νομού Ηρακλείου προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές, καθώς αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.
Κυρίως επλήγησαν η περιοχή Γιόφυρο του Ηρακλείου, η Φοινικιά, οι Μαλάδες, ο Άη Γιάννης Χωστός προς το Τσαλικάκι, το Γάζι και τα Καλέσσα.
Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στο Γιόφυρο και σε άλλα σημεία του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων.
Επίσης, σε γεφυράκι που βρίσκεται κάτω από την εθνική οδό είχαν εγκλωβισθεί οδηγοί με τα ΙΧ. Άμεση ήταν επέμβαση της ΕΜΑΚ, που απομάκρυνε τα οχήματα από το σημείο όπου είχαν ακινητοποιηθεί και βοήθησε τους εγκλωβισμένους οδηγούς να βγουν με ασφάλεια. Σε διάφορα σημεία του νομού έχουν προκληθεί και κατολισθήσεις.
Σε πλήρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων βρίσκονται η Πυροσβεστική και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στη Λέσβο, συγκροτήθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Επιτροπή Εκτίμησης και Καταγραφής Ζημιών στις επιχειρήσεις όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του δήμου Λέσβου, που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 28ης και 29ης Νοεμβρίου.
Οι πληγέντες επιχειρηματίες και επαγγελματίες καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση απευθυνόμενοι προς τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!