Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Τα Νέα]: Ποιο είναι το «κλειδί» για μια μακρόχρονη σχέση
[Τα Νέα]: Ποιο είναι το «κλειδί» για μια μακρόχρονη σχέση

[Τα Νέα]: Ποιο είναι το «κλειδί» για μια μακρόχρονη σχέση

Ενώ ξεκινάνε με τις καλύτερες των προθέσεων και προϋποθέσεις, κάποιες σχέσεις μακροημερεύουν και κάποιες άλλες αποτυγχάνουν παταγωδώς. Ποιο είναι λοιπόν το «κλειδί» για την επιτυχία μιας μακρόχρονης σχέσης;
Οι απόψεις ειδικών και μη είναι πολλές και διαφορετικές. Εκτός από την αγάπη, τη θρυλική «χημεία», το πάθος και τα ρομαντικά αισθήματα, ένας σημαντικός παράγοντας που φέρνει πιο κοντά δύο ανθρώπους που συμβιώνουν ανεξάρτητα με το εάν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους με γάμο ή όχι είναι το επίπεδο φιλίας που τους δένει ή αν προτιμάτε ο βαθμός οικειότητας που τους διακρίνει.
Εν ολίγοις το πόσο άνετα αισθάνεται κάποιος με τον σύντροφό του, ανεξάρτητα των τυχόν προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει, από τα πιο σοβαρά της υγείας, μέχρι άλλα μικρότερα, συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.
Εχει σημασία να βλέπεις τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου σαν τον καλύτερο σου φίλο, εκείνον ή εκείνη, που αρκετές φορές μέσα στην ημέρα νιώθεις την ανάγκη να του μιλήσεις, να του τηλεφωνήσεις, όχι απλά για να τον ακούσεις, αλλά κυρίως για να του πεις τα νέα σου, να μοιραστείς μαζί του κάτι που συνέβη στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού, ακόμη και για να του εκμυστηρευτείς μια τρελή σκέψη σου, να του πεις κάτι αστείο και να γελάσετε μαζί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!