Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Τα Νέα]: Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία στην Κύπρο
[Τα Νέα]: Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία στην Κύπρο

[Τα Νέα]: Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία στην Κύπρο

Για το ανήλικο παιδί των θυμάτων το οποίο είχε κλειδώσει στο κελάρι του σπιτιού προόριζε το σάντουιτς που ζήτησε από τη συμβία του να φτιάξει ο Λοΐζος Τζιωνής, καθώς θα ξαναπήγαινε στο σπίτι μετά που είχε διαπράξει το άγριο φονικό, προκειμένου να ψάξει για τα χρήματα που γνώριζε ότι υπήρχαν. Μαζί του πριν τη διάπραξη του εγκλήματος είχε πάρει και ένα tablet το οποίο θα χρησιμοποιούσε για να βγάλει φωτογραφίες των θυμάτων, ενώ το χρηματοκιβώτιο γνώριζε πού ήταν, καθώς και ότι σε αυτό υπήρχε το ποσό των 800.000 ευρώ.

Ο ίδιος πιεζόταν από χρέη που είχε δημιουργήσει σε προμηθευτή ναρκωτικών, ενώ γενικά ο 33χρονος φέρεται να τελούσε σε μια παρανοϊκή κατάσταση.

Τα στοιχεία που αποκάλυψε ο «Π» για το διπλό φονικό είναι συνταρακτικά και προέρχονται από την κατάθεση του ετεροθαλούς αδελφού του Λοΐζου Τζιωνή, του 23χρονου Λευτέρη Σολωμού, τα οποία φαίνεται να ενισχύουν τους ισχυρισμούς της 21χρονης Σάρα Σιάμς, δηλαδή της συμβίας του Τζιωνή, ότι προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτόν λόγω συστηματικής κακοποίησής της.

Αναφέρει ότι ο Τζιωνής τον είχε πάρει έξω από το σπίτι των θυμάτων όταν ακόμα ήταν σε ηλικία 16,5-17 ετών, του είπε ότι σε κρύπτη στο πάτωμα του ερμαριού του κυρίως υπνοδωματίου υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο με 800.000 ευρώ, ότι στο σπίτι υπήρχαν και πολλά χρυσαφικά και ότι θα τα έκλεβε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!