Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Τα Νέα]: Η Νάνα Μούσχουρη ενισχύει τους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»
[Τα Νέα]: Η Νάνα Μούσχουρη ενισχύει τους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

[Τα Νέα]: Η Νάνα Μούσχουρη ενισχύει τους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» υποστηρίζει για μια ακόμη φορά η Νάνα Μούσχουρη με μια συναυλία, με τίτλο «Ενα μύθο θα σας πω», που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου.
Η συναυλία αποτελεί έναν από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδας σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.
Μέρος των εσόδων της συναυλίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», του οποίου η Νάνα Μούσχουρη, είναι αρωγός από την πρώτη χρόνια της ίδρυσής του, το 1990, και «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» από το 2017.
Για τη συναυλία μίλησαν την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου η Νάνα Μούσχουρη και η πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η συνέντευξη δόθηκε μετά από επίσκεψη της καλλιτέχνιδας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».
«Υποδεχόμαστε στον χώρο αυτόν, για άλλη μια φορά, τη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, την «καλλιτέχνη για την Ελπίδα» Νάνα Μούσχουρη, είπε συγκινημένη η κ. Βαρδινογιάννη, εξηγώντας ότι η καλλιτέχνιδα «πίστεψε στο όραμά μας και το στήριξε από την πρώτη στιγμή». Γι αυτό, «η σκέψη μας να συναντηθούμε σήμερα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο με την αφορμή αυτή, αποτελεί μια ακόμα συμβολική κίνηση μέσα από την οποία στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στα άρρωστα παιδιά, ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις μας μαζί με την Νάνα για μια ιστορική βραδιά στο Ηρώδειο».
Η κ. Μούσχουρη μίλησε εκτενώς για τα 60 χρόνια της μουσικής της πορείας, καθώς και για τη συνεργασία της με τον Μάνο Χατζηδάκη, τον Νίκο Γκάτσο και την Μελίνα Μερκούρη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο έργο και την προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!