Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Τα Νέα]: Κουβέλης: Η ένταση με την Τουρκία θα συνεχιστεί
[Τα Νέα]: Κουβέλης: Η ένταση με την Τουρκία θα συνεχιστεί

[Τα Νέα]: Κουβέλης: Η ένταση με την Τουρκία θα συνεχιστεί

«Εχω την εκτίμηση ότι και μετά τις εκλογές, και με όποιο αποτέλεσμα, αυτή η ρητορική της έντασης θα συνεχιστεί, ανακαλύπτοντας αφελώς η Τουρκία ζητήματα τα οποία δεν υπάρχουν. Και δεν υπάρχουν, διότι οι διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο ορίζουν με σαφήνεια και κατηγορηματικότητα τι ανήκει στην Ελλάδα». Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε σήμερα Πέμπτη το απόγευμα από το δημαρχείο Τρικάλων, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία, επισκεπτόμενος στρατιωτικές μονάδες σε Τρίκαλα και Λάρισα.
Ο κ. Κουβέλης επισήμανε πως ο Ερντογάν τα κάνει όλα αυτά για να διατηρεί το πεδίο, υποτίθεται, ανοιχτό με θέματα, με σταθερή την διεκδίκησή του να βρεθεί στην ευρύτερη περιοχή, της κυπριακής ΑΟΖ.
Η ίδια η Τουρκία, σημείωσε επίσης ο κ. Κουβέλης, θα έχει κακά αποτελέσματα από αυτό, με το πρόσθετο δεδομένο ότι έχει μία εύθραυστη και εξαιρετικά ευάλωτη εξωτερική πολιτική και δεν έχει σε καμία περίπτωση συμμαχίες που θα τις επιτρέψουν να κάνει αυτά τα οποία προωθεί και τα προωθεί παράνομα.
Για τους δυο στρατιωτικούς

Η ρητορική της έντασης συνεχίζεται, πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός, όπως συνεχίζεται απαράδεκτα, παράνομα η κράτηση των δύο στρατιωτικών μας στελεχών, τονίζοντας:
«Και λέω παράνομα γιατί δεν έχει ασκηθεί καν ποινική δίωξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!