Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Τα Νέα]: Κοτζιάς: Στόχος μας να ξαναδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με τη Λιβύη
[Τα Νέα]: Κοτζιάς: Στόχος μας να ξαναδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με τη Λιβύη

[Τα Νέα]: Κοτζιάς: Στόχος μας να ξαναδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με τη Λιβύη

Το νήμα της ενδυνάμωσης των σχέσεων Ελλάδας- Λιβύης που έτεινε με τη σημερινή του επίσκεψη στην Τρίπολη ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς βρήκε ένθερμους αποδέκτες. Στη χώρα που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της πολιτικής σταθερότητας, η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή και τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι, τόσο με τον πρωθυπουργό της – αναγνωρισμένης από τους διεθνείς οργανισμούς- Kυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) Φαγέζ αλ Σαράτζ όσο και με τον υπουργό Εξωτερικών Μοχάμεντ Τάχα Σιάλα ήταν σημαντικά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Είμαστε φίλοι της Λιβύης. Οι λαοί μας μοιράζονται κοινή ιστορία και στοιχεία πολιτισμού, μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι, θα στηρίξουμε κάθε απόφαση που είναι προς την κατεύθυνση της σταθερότητας και της ανάπτυξης» διεμήνυσε ο κ. Κοτζιάς, στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Λίβυο ομόλογό του που δόθηκε μπροστά σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα των χωρών της περιοχής.
«Καλωσορίζουμε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, έναν φίλο της Λίβύης με τον οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις για την ειρήνη και την σταθερότητα στην περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!