Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Τα Νέα]: Κορκίδης: «Οι πιέσεις για αλλαγές στα εργασιακά δεν αφορούν τις ελληνικές επιχειρήσεις»
[Τα Νέα]: Κορκίδης: «Οι πιέσεις για αλλαγές στα εργασιακά δεν αφορούν τις ελληνικές επιχειρήσεις»

[Τα Νέα]: Κορκίδης: «Οι πιέσεις για αλλαγές στα εργασιακά δεν αφορούν τις ελληνικές επιχειρήσεις»

Οι πιέσεις για αλλαγές στα εργασιακά δεν αφορούν τις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά τους ξένους επενδυτές που θα έλθουν να αγοράσουν, μέσω των «κόκκινων» δανείων, τράπεζες και ΔΕΚΟ, ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης, σε δηλώσεις του, στο πλαίσιο της παρουσίασης της ετήσιας έκθεσης της ΕΣΕΕ για το εμπόριο.
Επίσης, ο κ. Κορκίδης, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τόνισε ότι την τελευταία εξαετία έκλεισαν 245.000 επιχειρήσεις και χάθηκαν 500.000 θέσεις εργασίας και πρόσθεσε πως οι πολιτικοί έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους πολίτες που πτώχευσαν, για να μην πτωχεύσει η χώρα.
Τέλος, σημείωσε ότι ενώ το 76% των εμπορικών επιχειρήσεων έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ, μόνο το 3,4% κάνει πωλήσεις μέσω Διαδικτύου, ενώ όπως είπε, το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η φυσική εξέλιξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!