Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Τα Νέα]: Κολυμβητικός διάπλους του Ατλαντικού με καρχαρίες, σκουπίδια, μέδουσες…
[Τα Νέα]: Κολυμβητικός διάπλους του Ατλαντικού με καρχαρίες, σκουπίδια, μέδουσες…

[Τα Νέα]: Κολυμβητικός διάπλους του Ατλαντικού με καρχαρίες, σκουπίδια, μέδουσες…

Βρετανός, 38χρονών, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα διασχίσει κολυμπώντας τον Ατλαντικό, προς το παρόν αγωνίζεται να γλιτώσει από τους καρχαρίες, τις μέδουσες, τα σκουπίδια, τα παγωμένα νερά και από ένα παράξενο ψάρι που προσπάθησε να φωλιάσει στο αυτί του.
Ο πρώην αστυνομικός Μπεν Χούπερ ξεκίνησε για να καλύψει απόσταση 3.200 χιλιομέτρων ή 2.000 ναυτικών μιλίων, από τη Σενεγάλη μέχρι την Βραζιλία με σκοπό να αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον. Οπως είπε, τον εμπνέουν οι μεγάλοι εξερευνητές.
Ομως από τις 13 Νοεμβρίου που ξεκίνησε, έχει κολυμπήσει μόλις 67 ναυτικά μίλια κάτι που σημαίνει ότι με αυτόν τον ρυθμό θα φτάσει στην Βραζιλία στις αρχές του 2018, πολλούς μήνες αργότερα απ’ ό,τι ήλπιζε. Πρώην μέλος της αποστολής του είπε ότι το σκάφος υποστήριξης που τον συνοδεύει διαθέτει τρόφιμα μόνο για 140 ημέρες.
«Ναι, είναι πολύ δυσκολότερο απ’ όσο πίστευα. Οι τσούχτρες με τσιμπούν καθημερινά και δύο φορές έχουμε δει καρχαρίες», ανέφερε ο Χούπερ στη σελίδα του στο Facebook, τονίζοντας ότι δεν το βάζει κάτω.
Πριν από δέκα ημέρες αναγκάστηκε να σταματήσει το κολύμπι για να ζητήσει από τον γιατρό της αποστολής να βγάλει από το αυτί του ένα..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!