Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Τα Νέα]: Κατεπείγουσα έρευνα για τις υποκλοπές σε ανώτατο δικαστή
[Τα Νέα]: Κατεπείγουσα έρευνα για τις υποκλοπές σε ανώτατο δικαστή

[Τα Νέα]: Κατεπείγουσα έρευνα για τις υποκλοπές σε ανώτατο δικαστή

Κατεπείγουσα έρευνα για τη διαρροή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανώτατου δικαστικού λειτουργού ο οποίος μετέχει και στην Ολομέλεια του ΣτΕ για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του ΣτΕ. Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σπύρο Παππά.
Και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ζητά έρευνα για τη διαρροή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αφορούν στην προσωπική ζωή του ανώτατου δικαστή του ΣτΕ.
Όπως έγινε γνωστό ο Υπουργός διαβίβασε την Τετάρτη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα. Ξένη Δημητρίου δειγματοληπτικά ορισμένα από τα πολλά πρόσφατα δημοσιεύματα που αποτυπώνουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων, όπως παραβίαση και ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, παραβίαση απορρήτου επικοινωνίας και χρήση πληροφοριών που αποκτήθηκαν, εκβίαση, παράβαση καθήκοντος, παραβίαση μυστικότητας συνεδριάσεων δικαστηρίου, για ενδεχόμενες δικές της ενέργειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!